Padlóösszefolyó duguláselhárítás

Próbálkozni ugyan lehet az otthon használatos, egyszerű duguláselhárító eszközökkel és speciális módszerekkel, de feleslegesek. Ezek ugyanis csak felszínesen segítenek valamelyest a problémán, de nem az okokat szüntetik meg, sosem vetnek véget véglegesen a dugulásnak, csak pillanatnyi hatást nyújtanak. Ha ránk hallgat, elfelejti a WC-pumpát és a csőgörényt és kipróbál inkább valami mást, a duguláselhárítás profin képzett szakembereit!

A szolgáltatások előnyei egyszerűen, néhány pontban felsorolhatók:

 • Gyorsak és mindig korrektek vagyunk.
 • Jó áron dolgozunk és náluk garantált, hogy a számlázáskor sem éri Önt meglepetés. Annyit kell fizetnie, amiben előzetesen, telefonban megegyezünk.
 • Korszerű gépparkkal rendelkezünk, ami lássuk be: nem utolsó szempont. Ezekkel a modern gépekkel nincs olyan dugulás, ami ne szüntethető meg. Biztonságot adnak, megbízható megoldást a duguláselhárításra.
 • Tapasztaltak vagyunk, ami a garancia arra nézve, hogy minden dugulásnak véget vetünk, még a legkeményebbet is hatásosan, rongálás nélkül szüntetjük meg.

  Ha duguláselhárításra van szüksége, észrevette, hogy a lefolyók nem működnek megfelelően és már rendkívül módon hátráltatják mindennapi munkavégzésében, akkor ne várjon: tárcsázza éjjel-nappal hívható telefonszámunkat, keressen és menni fogunk.

  A dugulás típusai, megelőzése és végleges megszüntetése

  A dugulás lefolyását tekintve több típusról is beszélhetünk. A kezdeti, azaz az enyhe dugulás első jele, amikor csatornaszagot érzünk a lakásban, a dugulásos helyiségben. Ez egy erős kellemetlenségi faktor, de talán a légfrissítő spray-ek valamelyest enyhítenek a helyzeten, bár tény, hogy nem szívesen engedjük fel még a postást sem „büdös”-szagos otthonunkba.

  Az enyhe szakasz erős típusa ennél jóval összetettebb jelzésfaktorral jelentkezik. Itt ugyanis már a lefolyók használata lehetetlenedik el, tehát megváltozik az addig megszokott, jól bejáratott napirendünk és helyette feszkózunk, idegeskedünk, indulatosakká válunk, ami nem is csoda, hiszen elkésünk a munkahelyünkről, és a gyereket sem tudjuk időben elvinni az óvodába vagy az iskolába. Felborul, megváltozik minden körülöttünk és rögtön arra koncentrálunk, hogy hogyan szüntethetnénk meg a bajt, milyen lehetséges alternatív megoldások állnak rendelkezésünkre.

  Nos, ebben az esetben egyet tehetünk, hogy néhány lépést hátrébb teszünk, és a munkát rábízzuk profikra: A nagynyomású csatornamosó berendezések olyan alapos munkát végeznek a vízvezeték-hálózaton belül, ami kipucolja még a legapróbb szennyeződéseket, dugulást kiváltó gócpontokat is a rendszerből. A tisztaság érezhető lesz a lakás minden pontjában, a kellemetlen szagok eltűnnek, egyetlen szolgáltatásért cserében a lakása teljeskörű tisztításon-fertőtlenítésen megy keresztül.

  Ha eddig a bolti tisztítószerekben hitt, felejtse el ezeket és kerülje a vegyszereket, amennyire csak tudja. Károsak, drágák és érdemben higgye el, hogy sajnos nem segítenek, népszerűségüket csupán a színes és hangzatos reklámoknak köszönhetik. Az erős szerek legfeljebb enyhítenek valamit a duguláson, de végleges megoldást ezektől ne reméljen, keressen minket, az Ön lakásában is garantáltan rendet teszünk, teljeskörű tisztítást végzünk, mindezt gyorsan, precízen, megbízhatóan!