Duguláselhárítás Szeged

Az alábbi duguláselhárító szakemberek Szegeden és Csongrád megyében vállalnak duguláselhárítást.

 • Egyed Adrián
 • Telefonszám: 06 70 630-3806

 • Ország Sugár Miklós
 • Telefonszám: 06 70 774-4184

  Amennyiben Ön duguláselhárító szakember aki Szeged valamint Csongrád megye területén dolgozik és szeretné ha weboldala is megjelenne elérhetőségként, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

  Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a hasznos tanácsokat, egyszerű praktikákat, melyek betartásával Ön is hatékonyan megakadályozhatja a lefolyó dugulását.

  Próbálja meg havi rendszerességgel ecetes, forró vízzel kitisztítani a padlóösszefolyó, a mosogató, a mosdó és a kád, valamint a zuhanykabin lefolyóját. A művelet során ne spóroljon a vízzel! Jó bőven engedje rá a tisztító oldatot, hiszen így egyszerre kerül sor a takarításra és a fertőtlenítésre egyaránt.

  Ha eddig tömény, színes mosogatószert használt a mosogatás során, válassza inkább az átlátszó tisztítószerek egyikét. Hogy miért? Mert az átlátszó mosószer kevésbé tömíti el a vízvezetékeket, ráadásul kevésbé tapad össze az ételmaradékokkal és az egyéb, makacs szennyeződésekkel.

  Ha a rendszeres takarítás és karbantartás ellenére dugulást észlel a lefolyóban, kérje szakember segítségét, és ne halogassa a dolgot! A barkács üzletekben ugyan be lehet szerezni (például Wc-pumpát vagy csőgörényt) különféle házi használatra alkalmas duguláselhárító eszközöket, ám a speciális elektronikai gépekkel kizárólag szakemberek rendelkeznek, akik nagy biztonsággal, szaktudással és tapasztalattal tudnak ezekkel a képekkel dolgozni.