Duguláselhárítás Pécs

Az alábbi duguláselhárító szakemberek Pécs és Baranya megyében vállalnak duguláselhárítást.

 • Radvánszky Lajos
 • Telefonszám: 06 30 406-0980

 • Radnóti Elemér
 • Telefonszám: 06 20 967-6799

  Amennyiben Ön duguláselhárító szakember aki Pécs valamint Baranya megye területén dolgozik és szeretné ha weboldala is megjelenne elérhetőségként, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

  Dugulás a fürdőben - Mi történik a fürdőszobában?

  A konyha mellett a fürdőszobában és a mellékhelyiségben alakulnak ki a leggyakrabban dugulások. Brutális erővel hatnak, hiszen ha az ember nem használhatja a fürdőszobát, azzal nem csak kiesik a mindennapi rutinból, de a saját komfortzónájából is kizökken.

  Márpedig plusz munkát, felesleges stresszt és idegeskedést senki nem akarhat magának. Éppen ezért kell mostantól odafigyelni és előnyben részesíteni a szemetest, a kukát. Hogy amit oda kell tennünk, azt oda tegyük.

  Ne használd Te sem a drága és a környezetre, szervezetre ártalmas vegyszereket, vezetékeket tisztító erős szereket. Ha érzed, hogy dugulásveszély van, hívd inkább az ezzel foglalkozó és nagy tapasztalattal rendelkező szakembereket, akik tudják, hogyan háríthatják el egyszerűen, gyorsan és költséghatékony módon a kialakult problémát.

  Hidd el: a megfelelő hozzáállással mész a legtöbbre. A szokás hatalma az, ami irányítja a mindennapokat. Te vajon odafigyelsz a megfelelő lefolyó használatra? Ha nem, ideje végre odafigyelni rá!