Duguláselhárítás Miskolc

Az alábbi duguláselhárító szakemberek Miskolc és Borsod megyében vállalnak duguláselhárítást.

 • Fintor Zsolt
 • Telefonszám: 06 30 229-6420

 • Z-Aqua Bt.
 • Telefonszám: 06 30 903-2323

  Amennyiben Ön duguláselhárító szakember aki Miskolc valamint Borsod megye területén dolgozik és szeretné ha weboldala is megjelenne elérhetőségként, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

  Hatékonyan a dugulás ellen

  Ne hidd azt, hogy a dugulás csupán egy szükséges rossz, aminek egyszer be kell következnie. Ne hidd el, hogy ez így van jól, mert a színes és hangos reklámok el akarják adni drága és ráadásul a környezetre, valamint a szervezetedre káros tisztítószereiket, erős vegyszereket! A dugulás megakadályozható, ha a lefolyókat rendeltetésszerűen használod. Ha a szemetet, a piszkot, tányéron és az evőeszközökön ragadt ételmaradékot, na meg a hajszálakat sosem a lefolyóba, hanem a szemetesbe dobod. Ha betartasz néhány alapszabályt és ezekhez hosszútávon alkalmazkodsz, meglátod, hogy a dugulás el fogja kerülni a Te otthonodat is!

  A rossz, beidegződött szokásainktól bizony nehéz megszabadulni. Ugyanis mindig ragaszkodunk a számunkra jól megszokott dolgokhoz. Azonban be kell látni, ha valamin változtatni kell. Azzal az iránnyal, melynek eredményeképpen a jót még jobbá, sőt tökéletessé teheted. Ha odafigyelsz arra, ami a konyhában és a fürdőszobában történik nap mint nap, hidd el, hogy a dugulástól megszabadulhatsz, akár egy életre.