Duguláselhárítás Kecskemét

Az alábbi duguláselhárító szakemberek Kecskemét és Bács-Kiskun megyében vállalnak duguláselhárítást.

 • Fodor József
 • Telefonszám: 06 30 968-6150

 • Balai György
 • Telefonszám: 06 30 639-3347

  Amennyiben Ön duguláselhárító szakember aki Kecskemét valamint Bács-Kiskun megye területén dolgozik és szeretné ha weboldala is megjelenne elérhetőségként, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

  Dugulás, de mit lehet tenni ellene?

  Ma már azonban rendelkezésre állnak az eszközök és módszerek (gyökértelenítés, gépi hajtású, spirálos tisztítás, vákuumos duguláselhárítás), melyeknek segítségével, alkalmazásával a dugulástól gyorsan, egyszerűen és alacsony anyagi ráfordítással megszabadulhat.

  A folyamat első lépéseként kimegyünk a dugulás helyszínére, majd pontosan felmérjük a terepet, hogy tudjuk: mivel állunk szemben. Részleges dugulás esetén nincs olyan nagy baj. Ilyenkor nem szükséges csőcsere, mindössze a vízvezetékeket jó alaposan, teljeskörűen meg kell tisztítani a szennyeződésektől, a kortól, piszoktól, hajszálaktól, valamint a darabos ételmaradékoktól. A teljes dugulás azonban már problémásabb. Megszüntetése nehezebb, több eszköz együttes használata kívánja meg a duguláselhárítás sikerességét.

  Ám a probléma elhárítását követően sem szabad csak úgy hátra dőlni. Oda kell figyelni arra, hogy a lefolyókat megfelelően használja. Hogy a lefolyóba ne kerüljön semmiféle oda nem illő dolog. Aminek nagyobb tömege, mérete van. Ami anyagát tekintve könnyebben és tartósan megtapadhat a vízvezetékek oldalán. Ha nem változtat rossz szokásain, duguláselhárítás ide vagy oda, a probléma ismételten kialakulhat. Lehet, hogy egy év múlva, lehet, hogy fél múlva, de végleg csak úgy szüntethető meg a baj, ha valóban odafigyel a lefolyókra! Ön készen áll már a változásra?