Duguláselhárítás Kaposvár

Az alábbi duguláselhárító szakemberek Kaposvár és Somogy megyében vállalnak duguláselhárítást.

 • Duguláselhárítás
 • Telefonszám: 06 30 502-5886

 • Steller Gyula
 • Telefonszám: 06 70 272-5372

  Amennyiben Ön duguláselhárító szakember aki Kaposvár valamint Somogy megye területén dolgozik és szeretné ha weboldala is megjelenne elérhetőségként, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

  Dugulás: minden lefolyó réme

  Minden lefolyó réme a DUGULÁS. Amitől tartani kell, de rettegni sohasem szabad tőle. Egyrészt, mert meg lehet előzni a bajt. Másrészt, mert vannak olyan képzett és tapasztalt szakemberek, akik a szükséges eszközök és technológiák birtokában az Ön lefolyóját is könnyen, egyszerűen megszabadítják a dugulástól. Mindezt rövid idő alatt és költséghatékony megoldásokkal. Ha megszabadulna egy életre a dugulástól, akkor használja rendeltetésszerűen a lefolyóit és ellenőriztesse akár 1-2 évente vezetékeinek állapotát. Ha bármiféle rendellenességet is tapasztal, ne rohanjon rögtön a legdrágább lefolyótisztító szerekért a boltba, inkább kérje azonnal megbízható szakember véleményét!

  Elsősorban a hölgyek tartanak a dugulástól. Ami nem is csoda, hiszen egyedül egy nő mit is kezdhetne bonyolult lefolyókkal és csőrendszerekkel? A WC pumpát még csak-csak ismerik, meg tudják venni a boltban a drága és elvileg hatékony lefolyótisztító vegyszereket, de ennyi. Ezektől több sajnos nem remélhető. Legfeljebb felszínesen képesek csupán valamit javítani vagy enyhíteni a kialakult helyzeten.

  Azon a problémán, ami koszos, büdös és nem túl higiénikus. Sajnos a dugulás alaposan felborítja és megnehezíti a mindennapokat. Ha a fürdőszobában dugul el a lefolyó, akkor ott nem tudunk létezni. Ilyenkor a mosás, a fürdés, a fogmosás ki van zárva. Ha a mellékhelyiségben dugult el a lefolyó? Akkor a WC használat válik lehetetlenné. És ha a konyhában a mosogató lefolyója rosszalkodik? Akkor a mosatlanok egyre csak gyűlnek és gyűlnek, mígnem az ételmaradék már teljesen bele nem szárad a tányérokba, a lábasokba, tepsikbe és serpenyőkbe.

  Hogy hol a legrosszabb a dugulás? Hol okozza a legnagyobb károkat és a legidegesítőbb kellemetlenségeket? Gyakorlatilag mindenhol, ahol lefolyó található. A dugulás kíméletlen, nem válogat. Ahol megjelenik, ott kő kövön nem marad: alaposan felrúgja az embernek addig jól bevált mindennapjait, a napi rutinját.