Duguláselhárítás Győr

Az alábbi duguláselhárító szakemberek Győr és Győr-Moson-Sopron megyében vállalnak duguláselhárítást.

 • SZI-PU Duguláselhárító és Szolgáltató Kft.
 • Telefonszám: 06 30 957-6034

 • Kiss Zoltán
 • Telefonszám: 06 20 801-9161

  Amennyiben Ön duguláselhárító szakember aki Győr valamint Győr-Moson-Sopron megye területén dolgozik és szeretné ha weboldala is megjelenne elérhetőségként, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

  Még szerencse, hogy…

  Ha mégis arra kerül a sor, hogy szerelőt kell hívni, tőle aztán nem kell megijedni. Aki fix áron kínálja szolgáltatásait, ráadásul garanciát is vállal munkájára, abban bátran megbízhat! A legtöbb duguláselhárítással foglalkozó cég éjjel-nappal fogadja a hívásokat, így ha bajba kerül és dugulást észlel akár a munkahelyén, akár a saját otthonában, profi, képzett és tapasztalt szakemberekre biztosan számíthat a fővárosban és az ország más településein is.

  Nem mintha az otthoni duguláselhárító eszközök nem érnének semmit, de a csőgörény, a WC pumpa vagy éppen a drágábbnál drágább lefolyótisztító szerek csupán felszínesen hatnak és nem a probléma gyökerére koncentrálnak. Egy szakember rendelkezik azokkal a speciális eszközökkel és modern berendezésekkel, melyek alkalmazásával úgy távolítja el a dugulást, hogy közben a csőrészt alaposan kitisztítja, majd ki is fertőtleníti.

  Dugulás volt, dugulás nincs. Látható, hogy a legtöbb szempontot figyelembe véve mégiscsak a szakemberben lehet maximálisan megbízni. A dugulás bizony nem válogat és kegyetlenül képes pusztítani. Elönti a konyhát, a fürdőszobát, a kertet, és szinte egyetlen perc alatt képes az otthon higiénikus érzetét megbolygatni.

  Tegyen Ön is a dugulás ellen! Rossz szokásaitól szabaduljon meg és akkor biztos, hogy a dugulásnak búcsút intet, egy életre!