Duguláselhárítás Eger

Az alábbi duguláselhárító szakemberek Eger és Heves megyében vállalnak duguláselhárítást.

 • Kiss András
 • Telefonszám: 06 30 967-4167

 • Kiss Imre
 • Telefonszám: 06 20 610-7644

 • Sári Péter
 • Telefonszám: 06 20 495-2952

  Amennyiben Ön duguláselhárító szakember aki Eger valamint Heves megye területén dolgozik és szeretné ha weboldala is megjelenne elérhetőségként, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

  A dugulás támad, még a munkahelyeken is

  Előfordult már Veled is, hogy igyekeztél a mosdóba, de sajnos nem tudtad használni a mellékhelyiséget? Ez kiváltképp kellemetlen és idegesítő abban az esetben, amikor mindez a munkahelyen történik. Ahol mindössze tíz perc áll rendelkezésedre, hogy elmenj WC-re, igyál valamit, esetleg telefonálj, stb. Márpedig a dugulás nem csak otthonod lefolyóit és vízvezetékeit fenyegeti, hanem minden intézményben, épületben és kertben, ahol megtalálható lefolyó. Az mindegy, hogy hány darab, a lényeg, hogy van. A folyamat ellen egy munkahelyen még nehezebb tenni, hiszen ellenőrizni nem lehet, hogy ki, hogyan használja a toalettet. Pedig egy kis odafigyeléssel megóvhatóak lennének a lefolyók és nem kellene tartani a kosztól, és a kellemetlen szagoktól…

  Aki már átélte, az tudja csak igazán, hogy milyen, amikor nem tudja használni a mellékhelyiséget, pedig nagyon szüksége lenne rá. Erről nem „ciki” beszélni, nem szabad, hogy az legyen. Ugyan munkahelyeken vagy nagy bevásárlóközpontok mellékhelyiségeinek falára ki van függesztve jó nagy papírokon, látható betűmérettel, hogy ne dobjon senki a WC-be, a mosdóba oda nem illő dolgot, mégis valahogy az emberek ezt vagy nem tudják, vagy nem akarják megérteni. Nagy mennyiségben teszik bele a WC papírt, a zsebkendőt, sokszor még papírt, tampont, betétet is. Ezek a nagyobb tömegű és nagyobb alakú galacsinok szinte azonnal megtapadnak a lefolyó után a vízvezetékek oldalán is. Ha ez egy nap csak 5 alkalommal történik meg, örülhet a karbantartó, ha kibír a WC mondjuk egy hónapot dugulás nélkül.

  A dugulás nem egy ördögtől való dolog. A jelenséget, a problémát sajnos egyedül magunknak köszönhetjük. Az egészben, ami azonban örvendetes, hogy legalább, ha tudjuk, hogy mi vagyunk a baj forrása, akkor könnyebben rávesszük magunkat a változtatásra. Hogy igenis betartsuk a játékszabályokat, ami a mellékhelyiség helyes használatára vonatkozik. Akkor is, ha könnyebb a WC-be és nem a szemetesbe dobni a papírzsebkendőt vagy éppen százával a hajszálakat. Ha elhagyjuk rossz szokásainkat, többé már nem kell szakemberre bízni magunkat. Képesek leszünk urai lenni a helyzetnek!