Duguláselhárítás Budapest XXIII. kerület ingatlanaiban - elérhető árak, garantált minőség! - Soroksár

Duguláselhárítás XXIII. kerület

Előfordul néha, hogy nem folyik le a víz a lefolyóból, de a pumpálással gyorsan megoldódik a probléma? Sokan vagyunk úgy vele, hogy elegendőnek tartjuk, ha időszakosan kezeljük a helyzetet, pedig a makacs dugulások nagy részének elejét vehetnénk, ha már a kezdeti jelekre jobban odafigyelnénk. Természetesen nem mehetünk el a megelőzés kérdése mellett sem, hiszen mint sok más esetben, az odafigyelés dugulások kapcsán is csodákra képes. De lássuk most, hogy mely helyiségekben milyen hibákat követünk el rendszeresen, melyek miatt a dugulások vissza-visszatérnek, vagy akár csőtöréssé is fejlődhetnek!

Konyha: ételmaradékot a szemetesbe!

Mosogatás alkalmával szívesen szabadulunk meg az ételmaradékoktól a lefolyóba leengedve, ez azonban a lehető legrosszabb, amit tehetünk. E szaniter esetében a cső egyébként is igen vékony, így keresztmetszetében gyorsan képződhetnek akadályok zsiradékból, apró ételdarabkákból. Nem segít a helyzeten az sem, hogy napjainkban a háziasszonyok leggyakrabban a balzsamos, kézkímélő mosogatószerek mellett döntenek, melyekről azonban célszerű tudni, hogy nagyon sűrűek és jelentősen habzanak is, használatukkal a dugulások kialakulását gyorsítjuk meg. Természetesen tehetünk a probléma megelőzésért, a duguláselhárító folyadékok, a forró víz, vagy akár az ecet is hatékonyan alkalmazható e célból.

Fürdőszoba: vigyázzon a hajszálakkal és a mosóporral!

A mosdó, a padlóösszefolyó, vagy a fürdőkád esetében mind többen használnak már lefolyószűrőt, ezzel felfogva a haj-, és szőrszálakat. Ez azonban még mindig kevés, hiszen tény, hogy a háziasszonyok a nagyobb tisztaság érdekében rendszeresen olyan mennyiségű mosóport alkalmaznak, amely lerakódik a csövek falán, ezzel akadályt képezve. Tartsa be a használati útmutatókat, és a szappandarabkákkal is óvatosan bánjon! Bár a fenséges illatú tusfürdők hosszas pancsolásra ösztönöznek, de a túlzott habképződés itt is veszélyeket rejt.

Toalett: alaposan öblítsen!

A víztakarékos wc-csészék kétségkívül takarékos megoldásnak bizonyulnak, de nem biztos, hogy megfeleően átöblítik a toalettet. Ne itt spóroljon a vízzel, hiszen ha eldugul a wc, az nem csak költséges lehet, de rengeteg bosszúsággal, sőt, akár fertőzésveszéllyel is járhat! A zsiradékot, romlott ételt, vagy a higiéniai termékeket se itt húzza le, erre való a szemetes!

Az odafigyelés és a megelőzés sok esetben elejét képes venni a dugulásnak, de régi ingatlanok esetében sajnos még így is gyakori a probléma. Legyen szó akár hétvégéről, akár munkaidőn túli hívásról, szakembereink a XXIII. kerületben készségesen állnak rendelkezésére, és profi felszerelésükkel garanciálisan, hosszú távú eredményekkel hárítják el a hirtelen fellépett dugulást. Forduljon hozzánk, és válassza olyan profik munkáját, akikkel maximálisan elégedett lesz a munka végeztével!
Ha kialakul a dugulás általában saját magunk próbálkozunk megoldani, de ha ez nem járna sikerrel hívjon minket! Duguláselhárítás XXIII. kerület Budapest területén kedvezményes áron.